Bodycombat-helgen är slut

Vilken otroligt intensiv, jobbig men såååå rolig helg det varit. Vilken utmaning det här var för mig. Det är något heeelt annat att vara instruktör än att stå som deltagare bland andra och skutta och hänga med… tro att man är duktig när man egentligen har noll koll. Det är så mycket som sjunkit in i min skalle denna helg och det bästa är – tyckte jag combat var roligt innan så är det fantastiskt nu! 🙂

Min teknik har förbättrats otroligt mycket och jag kan verkligen få ut så mycket mer av min träning på nästa pass jag kommer besöka. Vi fick en ny låt igår som vi skulle presentera idag precis som den första. Jag fick låt nr 6 som är en combatlåt med mycket sparkar jämfört med den jag fick innan som är mycket slag. Upplägget är att man presenterar sin hela låt inför gruppen på förmiddagen direkt och sedan får vi feedback på det vi behöver tänka på/förbättra för att sedan ta in det, öva en stund på eftermiddagen och sedan köra igen.

Idag innan vi gick hem fick vi även tillbaka våra kontrakt som vi skrev på i fredags och även då besked om vi blev godkända direkt eller inte. För mig blev det inte så… jag kommer behöva film mina två låtar och skicka in och visa på att jag blivit bättre på det jag fick krav på mig att klara av bättre innan jag blir godkänd och får filma ett helt pass med deltagare för att sedan godkännas för en licens.

Rent spontant så blev jag otroligt besviken på mig själv, att all den förbättring jag gjort inte räckte. Att jag inte klarade att hålla den där jävla garden mer och bli bättre på alla teknik… jag vill liksom få det klart när man lägger ner så otroligt mycket tid som vi gjort. Sedan vet jag att när någon säger att jag är en sån som aldrig ger upp – med tanke på min resa i Biggest Loser och att ”har jag klarat det, klarar jag allt”. Jag vet att det är till för att peppa mig och att man menar väl. Men jag tycker inte det är rättvist att ta till det alla gånger. Jag kanske inte orkar mer eller allt alltid… det är minst lika jobbigt och svårt för mig som för alla andra. Ingenting skiljer sig där. Jag kanske är barnslig och känslig men det var exakt så jag kände idag. Jag behöver nog låta allt sjunka in och smälta lite grann 🙂

Jag vill i alla fall tacka ALLA  (deltagare och Pernilla) så jättemycket för en superkul, givande och utvecklande helg. För all pepp, coaching, skratt, motivation, gemenskap och glädje. Det har varit en så bra helg på många sätt!

image

image

image

image

image

image