Blixtvisit i Gävle, imorgon blir det Skövde!

Efter flytten igår blev det lite hastigt och lustigt att jag åkte till Gävle. Allt går i ett nu 🙂 Men det är kul!

Just nu sitter jag på tåget tillbaka till Sthlm igen och förbereder min Powerpoint inför föreläsningen i Skövde imorgon! Ska bli så himla kul.

forelasningskovde

Augusti är verkligen en månad där det är så mycket som händer som jag sett fram emot under sommaren. Nästa vecka är det min sista lediga vecka och även Kristallen-galan jag ska gå på och veckan efter det börjar jag jobba på World Class och så är det Tjejmilen.

Idag fick jag till lite träning i alla fall. Vi gick en promenad och hittade ett annat gym på vägen som hade traktordäck och rep så det blev lite av det, styrketräning (bröst) och sedan löpning på bandet. Riktigt bra pass faktiskt. Repen är ju det jag hatade mest på slottet, så fruktansvärt jobbigt och bara därför har Mårten gjort så jag fått träna det mer än nånsin… och nu när man orkar är det nästan lite roligt! 😉 Men bara nästan!

image