Blä för att vara sjuk

När jag vaknade imorse kändes ögonen som sandpapper, näsan igentäppt och halsen som en handboll… det är som vanligt värst på morgonen när man är förkyld. Det gav med sig under dagen som igår men jag har känt mig ”sänkt” så efter jobbet åkte jag hem för att sova en stund. Det brukar vara det som hjälper bäst på mig när jag ska återhämta mig. Slutade i 2 tim såååå skön och varm sömn under ett varmt duntäcke. Svårt att beskriva hur välbehövligt det va, men ville inte sova för länge så jag kan somna ikväll också.

Nu har jag flyttat mig till soffan i myskläder under en filt och dricker te och har ätit äggmacka! Guuud så gott! Hade fincrisp, lite kaviar och kokt ägg. Så länge sen…. mums!

Tänkte först vara med på B.A.B.Y Runners Team och coacha och ta bilder men jag behövde verkligen bara få sova och vara hemma… hur gärna jag än vill vara med. Jag hoppas alla hade ett kul pass och sprang för mig med 🙂 Heja!

Prio 1 just nu är att bli bra till torsdag och det får nog med mycket sömn, vitaminer,  te, citron och ingefära 🙂 Sett fram emot den här helgen så himla länge!

image