BL-träff imorgon! :)

Åh vad jag längtar till imorgon! Det är nämligen så att vi planerat sedan ett tag att träffas upp några deltagare och umgås med underbara Kristin. Det kommer bli som en liten reunion <3

Den underbara kvinnan förtjänar ett eget inlägg som jag ska göra senare… men hon har varit ett enormt stöd för oss under denna tid. Att hon av ett sådant genuint intresse och omsorg engagerat sig i våra personliga resor är helt fantastiskt. Hon grät med oss på både invägningar och utröstningar och stöttade, peppade och vägledde oss om vartannat mellan inspelningarna och även under tiden vi var hemma och körde på fram till finalen. Hon är fantastisk och en stor del till att jag orkat göra denna resa… hon är så klok och vet precis hur hon ska säga för att man ska få tänka till själv och inse hur värdefull man faktiskt är. Men som sagt, jag ska berätta mer för er vid ett senare tillfälle 🙂

Imorgon har vi tänkt att hänga på Grönan under dagen för att sen åka hem till Kristin på gemensam middag och se programmet ihop! Hur mysigt är inte det då? Jag längtar så jag går sönder! 🙂 De deltagare som bor i Stockholm och Simon som finns i Västerås träffar jag ju med jämna mellanrum men imorgon kommer även Hannah från Göteborg som jag saknar så otroligt mycket! Ska bli så himla mysigt!

Bäst att sova så det snabbare blir tisdag 😉