Bildbomb från Premiärmilen

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vilken dag! Vilka fantastiska människor och stämning idag! 🙂

Simon kom sent och sprang inte men Jag, Mårten och José satte iväg. Jävlar vad varmt det var. Jag hade på tok för mycket Kläder på mig och T-shirten vi hade andas ju ingenting, blev som en svettdräkt! 🙂

Jose hade problem med sitt ena knä så efter halva loppet så sa han att han ville kliva av och att jag och coach kunde fortsätta så det gjorde vi. Vi sprang i mål på 52min ändå även om vi tog det väldigt lugnt dom första 5km. Sjukt bra ändå 🙂

När vi kommer i mål och möter Simon undrar vi var Jose är men han var inte där. Så han hade fortsatt loppet iaf den envise spanjoren! Så vi väntade in honom och sprang i mål med honom 🙂

Underbar dag! Tack till alla som Hejade, kom fram och sa fina saker och peppade oss längs loppet! Så kul!