Biggest loser-familjen


Katta är i stan! ❤️ Igår möttes vi upp några stycken hemma hos Patrik för att hänga, så härligt att vi är som en extrafamilj 😊 Den största bonusen med min medverkan i BL är att jag fått vänner för livet 😻

Vi hade en mycket trevlig kväll och jag testade ett glas vin för första gången efter op och det gick jättebra! Har läst så mycket om att man kan bli väldigt onykter på så lite men jag satt och smuttade lite på ett glas hela kvällen och blev inte berusad – skönt. Jag är ingen stordrickare på så vis men tycker om att ta ett glas nån gång i sällskap och det är skönt att det funkar! 😃 

Vi avslutade kvällen med att gå och handla lite mat och spelade poker 👍🏼 Så mysig kväll med så mycket skratt och jag och Katta var hemma vid midnatt. Hon sov här inatt och idag ska vi ha en lugn och mysig lördag. Hon åker hem i eftermiddag och då ska jag och Patrik på bio och se nya Independence Day! ✌🏼️