Besök av Ellinor

Idag har vi haft besök av Ellinor 🙂 Så himla kul att hon kom upp för lite träning och häng 🙂 Ellinor var den som gjorde mig mest sällskap på gymmet sista två månaderna innan finalen när jag i stort sätt bodde där. Det betyder så otroligt mycket och jag är tacksam än idag för hon var och är så fantastiskt stöttande!

När hon kom var vi iväg och solade och sen direkt till gymmet för lite styrketräning i form av cirkelträning 🙂 Efter det blev det lunch på stan och så lite shopping innan hon tog tåget tillbaka till Sthlm 🙂 Superhärlig dag med många skratt! 🙂

Vi solade för övrigt på ett ställe som heter Brynäs Solcenter med jättesängar, var tvungen att ta en bild med Elli i för att visa! Väldigt bekvämt att kunna breda ut sig sådär.

image

Ikväll har jag och D kört vårt tredje pass, det blev bröst på gymmet (Inshape24). Riktigt skönt och bra pass! Jag älskar det där gymmet också! Alla är så vänliga och det är en skön stämning! 🙂

Allt känns verkligen toppen och jag har kommit in i det här flowet med träning och mat. Känner mig pigg och stark 🙂

Imorn väntar en ny dag med tre nya pass! Vi kommer börja med backintervaller igen fast 6ggr och sedan lite fys vid utegymmet som finns där för att slå ihop allt i ett på förmiddagen. Ska försöka ta lite bilder! 🙂