Bättre feeling idag

image

Det är tungt idag också men betydligt bättre än igår 🙂 Hade svårt att komma upp imorse också så en långpromenad hanns inte med så det fick bli 5km löpning innan frukost. Och till frukost blev det en jättegod smoothie på banan, frysta jordgubbar och minimjölk och ett par valnötter på toppen 🙂

Sen begav jag mig ut till gymmet Balance i Solna för att möta upp två hjältar för lite mer träning. 1tim på crossen och 1tim på bandet… tiden liksom flyger förbi när man har sällskap! Dessa två inspirerar mig så otroligt mycket och får mig att tänka tillbaka på min resa då dom är exakt där jag va för ett år sen. Så coolt! Det ger mig massa energi och motivation 🙂 Så jävla grymma!

Nu äter jag en väldigt sen lunch idag igen, så blir bara något lätt till kvällen sen innan jag ska köra ett sista pass på gymmet 🙂 Idag blev det en enkel tonfisksallad! Yumyum!

image