Baam Boom Paoow!!

Tänkte vila ikväll för jag hade fullt upp med städning och matlagning men när jag var klar tänkte jag att en 30min ute hinner jag med. Så jag drog på mig kläder och snörade på skorna och bestämde mig för 5 km. Benen känns nästan återställda men jag har massor energi efter all jul och nyårsmat haha

Utmanade mig för att ligga runt 5min/km men första gick lite väl långsamt som uppvärmning… men jag är nöjd! Kände mig oförskämt stark och sprang mest och njöt av en ny spellista jag knåpade ihop på Spotify! 🙂 Delar med mig av den nya och en gammal som jag nästan alltid använder när jag springer. Bra pepp! 🙂 Och vet ni, till skillnad från vid lunch idag när man knappt kunde ta sig fram bland människor var det nu inte en enda kotte ute! Komiskt 🙂

 

”Tjejmilen”

”Nytt 2014 Löpning”

image

image