Att må bra inifrån och ut

I veckan  köpte jag nya finbyxor till jobbet, i stl 42. Den känslan är svår att beskriva men lyckoruset som fullkomligt galopperande genom kroppen var underbar 😃 
Jag har inte längre någon målvikt jag strävar efter utan för mig handlar det nu om att må bra i stort, känna att kroppen fungerar som den ska, att mat och träning fungerar i vardagen, och att jag får känna mig ”normal” och pigg på livet ☺️ Och just att få känna mig normal är att jag t.ex kan klä mig precis som jag vill, gå in i en butik och veta att ett plagg finns i min storlek 😍 Det är en sån jävla vinst. Det gör att jag vill fortsätta ännu mer ☀️

Så bra som jag mår idag både fysiskt och psykiskt på samma gång har jag aldrig gjort tidigare. Tänk vad livets alla motgångar ändå för med sig, jag har verkligen gått igenom de mesta, speciellt de senaste fem åren. Jag hade aldrig varit där jag är idag om jag heller inte vågat sträcka ut en hand och be om hjälp. En slutsats i allt är att jag aldrig gett upp helt och det är jag så stolt över även om jag känt en sådan skam på vägen och känt mig så misslyckad. 

Jag kommer alltid kämpa för att jag ska få må bra – inifrån och ut ❤️ Det måste jag, ingen annan kan göra det åt mig. Alla vägar dit ser olika ut, det gäller bara att hitta sin egen! 🙏🏼