Att komma hem…

Min längtan hem från slottet den sista veckan var obeskrivlig. Jag saknade allt och alla! Och Nu saknar jag slottet 😉 haha

Det var så himla kul för innan vi lämnade slottet så blev vi stylade och fick nya kläder… Allt var för stort i klädväg som vi kom dit i 2 mån innan. Och kläderna hemma i garderoben fick jag rensa direkt, kunde inte ha nånting! Galet och roligt 🙂

Att sedan mötas utav brorsan var obeskrivligt och sedan alla goa kompisar! Det är en sen kväll jag sent kommer att glömma! Sov knappt en blund den natten för att jag var så uppe i varv jag spänd inför hur det skulle vara att fortsätta träna och äta rätt hemma. Vi hade under så lång tid blivit varnade för att det skulle vara så mycket tuffare. Och det var det! Jag har lite filmer från mina hemmaveckor som jag ska läggs ut här under veckan, kommer bli grymt!! Håll utkik här i morgon förmiddag 😉