Att inte glömma bort sig själv

kungsholmsstrand

På promenaden i morse så hann jag med att tänka väldigt mycket.
Jag har varit väldigt nere denna vecka och jag har liksom gjort allt fel… inte tränat som jag vill, ätit massa skit, sovit vidare när jag skulle gått upp, helt enkelt inte brytt mig om mig, själv bara släppt på allt.

Men när jag vaknade idag så tänkte jag och frågade mig själv – Är det värt det? Är det värt att må såhär p.g.a av att jag inte orkar kämpa på? Jag vet att jag inte är mer än människa och att allt går upp och ner men den här veckan har jag bara känt att allt är hopplöst. Jag har liksom glömt bort mig själv och framförallt tyckt synd om mig själv.

Så vad behöver jag för att må bra? Vad kan jag göra för att vända det här? För det är bara JAG som kan göra det, man kan aldrig någonsin förvänta sig att någon annan ska vara svaret på hur man mår. Till en viss del jo – men känslan att må bra i sig själv kan bara du själv fixa. Så jag kom fram till:

1. Göra saker jag tycker är kul och som ger mig energi

2. Träna sådant jag verkligen tycker är roligt

3. Vara egoistisk i den bemärkelsen som får min kropp att må som bäst
(Kost, motion och ompyssling)

Så nu blir det så över helgen! Jag ska göra allt som JAG VILL göra och känner för när jag inte jobbar och har all tid i världen. Våga vara ego.

Glad Påsk!