Årets första lopp imorgon!

ny-logo-premiarmilen

Det blev lite hastigt och lustigt bestämt här i veckan att jag skulle springa Premiärmilen imorgon! 🙂
Det är en grej som dras ihop i samband med att Biggest börjar på måndag så jag, Mårten och Jose ska springa, Simon avböjde iom Lets Dance. Men hoppas kanske han vill va med och springa nu när han tyvärr åkte ut igår 🙁 Han har visat på bra dancing-skills måste jag säga! 🙂

Premiarmilen08_banan

Någon som sprungit Premiärmilen förut? Hur är banan?
Det går på Djurgården och det ska bli superkul! Som en härlig start på löpåret. Jag vet att jag inte kommer att göra någon dundertid eller personbästa men jag ser det som en skön start och en rolig grej! Att få njuta av att kunna springa en mil 🙂 Sen att jag vid starten säkert kommer bli tävlingsgalen som alltid skulle inte förvåna mig haha Men nu vet jag att jag inte är i alls den formen som jag exempelvis kommer vara i sommaren när det är dags för Midnattsloppet, Tjejmilen och Toughest t.ex 🙂

Så idag har jag vilodag från löpningen för att ladda för imorn. Promenad till och från jobbet får bli dagens motion 🙂