Är igång igen…

Idag kände jag för första gången på länge att jag börjar komma tillbaka. Morgonpromenaden gick bra, jag höll ett jäkla tempo och det kändes bra i både benen och halsen – gött. Sen stressade jag hem för att skynda mig till nagelsalongen men när jag kommer dit tittar dom frågande på mig vad jag gör där. Attans, måste tagit fel på vecka helt – så jag hoppas verkligen det är nästa vecka. Ska kolla upp det direkt imorgon. Men då tog jag mig hem och bytte om till nya träningskläder och cyklade iväg till jobbet och var med på min kollega Lindas spinningpass! Varit sugen på Spinning i en vecka nu och det var bara 30min så jag tänkte det blev bra att börja med och känna av flåset på. Och det gick fint! Så sjuuukt jobbigt och det kändes inte helt 100 men på väldigt god väg, så skönt! Framförallt skönt att få svettas ur!

I’m back!