Annica och Robins Bröllop

Vilken underbar dag, vilket väder, vilken lördag!

Jag började med en långpromenad med Patrik på över 2 tim där vi gick förbi Grand Hotell för jag ville passa på och köpa min bröllopspresent. Det blev en frukost för två där, hoppas dom tycker det blir bra! Själv älskar jag sånt! Ja älskar iofs allt som har med hotell att göra, det känns som lyx för mig 🙂

Bröllopet var ute i Järfälla Kyrka och det var så vackert. Snacka om att pricka rätt och välja årets vackraste och varmaste dag också.
Vigseln var så fin, jag började gråta redan när de kom in när jag såg hur rörd Annica var och sedan så var det en otroligt vacker sång i kyrkan med texter som gick rakt in i hjärtat. Orutinerat att inte ha med näsdukar dock… så där satt jag och snörvla och torka med fingrarna som till slut blev hela handen. Det var otroligt fint och Annica var vacker som en dröm, vilken klänning!

Grattis till kärleken och jag önskar er all lycka i framtiden! <3

Här kommer några bilder.
image
image
image
image
image
image
image
image
image