Andra distanslöpningen med löpgruppen

Åh vilket härligt pass det var idag!  Och vi blev fler än jag trodde, vi var nog upp emot 15st tjejer som ville ut och springa 🙂

Vi startade i Rålis och tog oss upp och över Västerbron för att sen springa längs söder mälarstrand och sen centralbron bort till Stadshuset och Norr mälarstrand tillbaka 🙂 Min Endomondo-app mätte 6.6km och någon annans 6.7km och 6.8km så nästan 7km.

Upplägget blev ett lugnt tempo gemensamt i drygt 1km tills vi kom till Söder mälarstrand där frågade vi vilka som ville öka lite och jag och Johanna delade upp oss så vi blev två grupper 🙂 Hon tog täten och jag hängde kvar och sprang i samma tempo som från början med fyra härliga tjejer i sällskap.
Så kul att en av tjejerna aldrig trodde hon skulle orka springa hela rundan men gjorde det med bravur och sånt älskar jag. För man orkar så mycket mer än man tror och i grupp såhär ger man varandra så mycket energi 🙂 Grymt jobbat allihopa!

Min löpning kändes toppen! (Måste varit powernapen ;)) Det tempot vi sprang var så bekvämt så jag knappt blev andfådd och precis ett sånt tempo som jag skulle orka 15km i känns det som. Underbart med en sån känsla. Vi pratade lite om Halvmaran (21km) när vi sprang och jag ska säga att jag är riktigt sugen!!! Vore så himla coolt att ha sprungit det.

En liten film jag gjorde på Västerbron idag när vi sprang! Ni kan se den HÄR! 😀

image

image