Andra avsnittet ikväll…

Ikväll är det dags för andra avsnittet men den första invägningen följt av den första utröstningen.

Det var otroligt kämpigt att vara iväg på slottet och alla utmaningar som är i den här resan vi gjort. Men så fort någon frågar mig om vad jag tyckte var jobbigast eller tuffast under tiden jag var på slottet så kan jag utan tvekan säga att det var utröstningarna. Jag har sett programmen tidigare och tänkt lite i stil med att  – Vad gråter dom för? Dom vet ju att det är så det går till och att det är en ”tävling”.  Men när man väl är där, bland personer man faktiskt tycker om på riktigt och kommer så otroligt nära på bara några dagar är det förjävligt. Jag tänkte varje gång att vem är jag att bestämma någon annans framtid? Vi alla behöver hjälp och behöver vara där. Usch, det är det jag saknar absolut minst… och jag hoppas aldrig i mitt liv behöva hamna i en liknande situation igen.

Den första invägningen brukar ju dock vara betydligt roligare. Dom flesta presterar stora siffror efter att i en vecka ha chockat kroppen med hård träning och en helt ny kost. Ni kommer bli chockade, glada och inspirerade ikväll! 🙂 Hur tror ni det går för mig? 😉

Missa inte andra avsnittet av Biggest Loser Sverige ikväll kl 21:00 på Sjuan!

Emmaforstainvagning