Än är inte dagen över

Tack för era peppande ord och tips i kommentarerna… men jag har gjort det här så många ggr så jag vet vad som krävs och inte 🙂 Det är lite olika varje gång för mig men den här gången slog det hårdare psykiskt. Kanske för att det varit jobbigt med mycket under senaste tiden som jag behövt vara stark igenom, tänkt positivt och bara kört på. Men även jag har mina tillfällen när jag faller, och det måste jag få ha.

Andra passet idag kändes som ett helvete.  Jag hade noll absolut NOLL lust att träna, jag var bara ledsen men jag gick till gymmet och genomförde 1 tim på crosstrainern. Aldrig har minuter känts så långsamma, mitt humör varit så lågt och dessutom så kände jag mig så himla ful. Varje gång jag såg mig i en spegel ville jag bara gråta. Jag såg bara det hemska, inget fint alls som jag annars kan hitta och fokusera på. Näe. Fy fan för sånt här. Men jag gjorde min timme och körde som en idiot sista 2 minuterna. Men inte ens efteråt kändes det bra… ville bara hem så ingen kunde se mig.

Jag känner också allt sånt här,  som så många av oss känner. En dag som idag hade jag inte ens innan Biggest,  då tränade jag och tyckte det alltid var kul – säkerligen för att det inte var överdrivet ofta som det kanske anses vara nu och att jag åt precis det jag ville och fick ett lugn av det och stängde av allt som var jobbigt. Jag sketbi mig själv helt enkelt. Vissa dagar suger… men det man får göra är att bita ihop. Imorgon är en ny dag och den kan inte bli sämre än denna känns det som.

Sen lunch idag men den såg ut såhär.  Och innan gymmet tog jag en proteinshake som mellis 🙂

image

200g kyckling, 50g ris med pyttelite lättyoughurt för det inte ska vara torrt och så massa sallad. Totalt ca 360 kcal. Yumyum!