Älskar Röhnisch

Jag vet att jag tjatar om Röhnisch och deras shape-tights jämt men det är verkligen dom skönaste tightsen jag någonsin provat, snart använder jag inga andra alls! 🙂 Så roligt at flera av mina vänner köper dom också och gillart!

Dom har så himla mycket fint Röhnisch, tänkte länka (klicka på bilden) min outfit från idag och såg att jackan bara fanns i stor storlek men har ni möjlighet och bor i Sthlm så besök butiken på Norrlandsgatan, där fanns det mer att välja mellan och så är det alltid så trevlig och gullig personal där! 🙂 Dom har ju även otroligt bra sport-bh:ar från ”Stay in place” som jag rekommenderat tidigare! 🙂  Det här var precis vad jag behövde för att få lite extra träningsglädje och pepp inför våren.. springa färgglatt!

Den stora frågan blev bara… vad ska jag ha för matchande skor?! haha Kanske måste köpa ett par nya 😉 Har iofs mina gula Nike Free i Gävle hos Mr D men är osäker på om det är samma gul… måste kolla upp när jag ska dit nästa helg. Viktigt med färgkombo hehe

Robyn run jacket

 

 

 

flora singlet poison
shape lydia grey

 

Jag har dessutom dessa sen ett par månader tillbaka när kollektionen släpptes som jag bara älskar. Dom jobbar jag i stort sätt jämt it. Behöver jag säga att det var väldigt länge sen jag köpte vanliga kläder?
Det roliga är att jag nu har exakta outfiten som på bilden när löparjackan blev min idag, tom skorna sen innan! 🙂

shape robyn tights