Älskar onsdagar

Träningen har varit grym idag… morgonpromenaden var härlig och sen körde jag dubbelpass på SATS som alltid med Annica Bottne! Bodypump följt av bodycombat… veckans höjdpunkt träningsmässigt! 🙂

Pumpen gick bra, kände mig stark men kör för lite styrka för att vara så stark som jag vill… ska nog öka på den ändå och se vad som händer även om jag vill tappa några kilon nu under sommaren för att komma tillbaka till mitt lättare jag 🙂
Men combaten var riktigt kul idag, Annica var grym som vanligt och så var det två härliga tjejer till höger om mig som gav massor med energi. Det är så enormt kul på sådana pass… man tar ut sig på ett helt annat sätt. Precis som en gång förut så var jag så svettig så t.o.m mina strumpor vad dyngsura, hur är det möjligt? Det bara forsade… ursäkta info. Men det är när man får till sån träning jag känner mig som absolut bäst. När man spränger sina gränser och pushar sig själv lite till och ser att man faktiskt orkar och inte kollapsar. Det är på så sätt man når dom där resultaten man vill ha. Jag tänker ofta när jag tränar att göra allt av just det passet… jag är där och vill nyttja tiden till 100%. Brukar träna som om det vore mitt sista pass liksom… och det är så jävla gött!

Ville bara säga tack till Annica och dom hårda brudarna – träningsglädje är ett bra beskrivande ord idag! 🙂

 

image

Trött tjej! 🙂