Älskar fotboll

image

 

Idag har vi haft en ganska så lugn söndag faktiskt, jag och D här i Gävle. Vi tog en sovmorgon, sen hann jag med lite cardio innan lunch också.
I eftermiddags var vi på allsvensk fotboll på Strömvallen – Gävle mötte Helsingborg och det var lite synd att dom förlorade med 2-1. Dessutom var det en målvaktstavla som hette duga som gjorde att dom torskade…. men det var himla kul att gå och kolla på fotboll! Jag saknar det jättemycket! Det blir fler gånger och sen blir det hockey-matcher när den säsongen drar igång – så glad att D också gillar sport! 🙂

Jag blev så otroligt sugen på att börja spela fotboll igen, jag saknar det. Och nu när man orkar springa som en galning vore det så himla kul när man kan utnyttja sin spelförståelse och vara på plats fysiskt där man ska och inte bara tänka det 😉 Kanske finns det nått lag i Sthlm som vill ta sig ann en liten ringrostig mig? Jag har trots allt spelat i Div 2 som bäst innan så lite kan jag. Det ska ju passa in med jobbtider och så, men gör det det så vore ingen lyckligare än jag att få lira!

Imorgon blir det mer och bättre träning hoppas jag… sen så kommer jag med en ny tävling i veckan! Stay tuned! 🙂