Allt går med planering

Eller ja det mesta iaf. Jag har hunnit med 11 tim jobb, 1tim träning och sen middag med Jennifer. Vilken dag!

Jobbade för första gången på World Class Nybroplan och det var riktigt kul! Bra tempo då jag stod i repan under primetime bara och trevligt folk! Kul med lite omväxling 🙂 Sen hann jag vara med på Bodycombaten också så jag fick till lite träning också. Idag var en sån dag då jag kunde kört ett till hårt pass direkt efter.. hade sån grym energi i kroppen som bara skrek efter mer. Underbart sådana dagar, kanske beror på en dags vila 😉

Hur som hann jag möta upp Jennifer direkt efter för sen middag. Jag älskar Jennifer, hon har varit med från dag
1 genom hela min resa och har sett mig i alla skick och vet typ allt om mig. Så himla glad att ha henne som vän. Hon är en sådan som lyssnar med hela sitt hjärta när man berättar något och ställer aldrig en fråga som hon inte orkar höra svaret på. Vissa kan fråga hur det går med något för att sen sväva iväg i egna tankar, avbryta när jag berättar för att sen låta mig fortsätta när det passar den. Det är säkert inte medvetet men väldigt vanligt och tyvärr har jag så svårt för sånt, när jag öppnar mig och berättar och sen märka att personen i fråga egentligen inte bryr sig. Jennifer är raka motsatsen och har alltid varit hur jobbigt det än varit. Det är guld värt att känna sådan tillit till någon. Tack för supermysig middag J! Rena rama terapin! ♥

image

Jag störtade i säng nu när jag kom hem. Bloggar från mobilen och har kramp i armarna nu 😉 Time to meet John Blund så jag kommer upp i hyffsad tid för morgonpromenad imorn!