Allt För Hälsan Mässan

Det har varit en lång dag ute på Älvsjömässan men den har varit riktigt kul! Att springa i morse innan ett stående jobbpass på nästan 10tim var lite för mycket för mina stackars ben 😉 Så himla ont, hur ska det gå på utbildningen imorgon tänker ju jag? Men jag brukar återhämta mig sjukt fort genom natten så får hoppas på det 🙂

Det har varit en så härlig dag, träffat massa härliga människor och många har varit så goa som kommit fram och sagt Hej  för att ni känner igen mig eller följer mig! Jag blir lika glad varje gång att få veta vilka ni är också 🙂 Ni för så mycket glädje med er som jag tror att ni inte förstår 🙂 Superkul!

För er som ska på mässan i helgen tycker jag ska gå förbi Vitamin Well och smaka dricka och även tävla om den fantastiska träningsresan för två till Portugal som ni kan vinna!! Fatta vad nice det vore! 🙂

image

Nu ska jag plugga på Bodypump 87 så gott det går till imorgon! Blir en tuff helg både för kropp och knopp! Håll tummarna.