All work and lots of fun

Fullt ös idag så utsäkta den sena uppdateringen.

World Class var så mysigt och kul idag. Alltid lika härlig stämning men det gav en extra krydda med just medlemsdag och tävlingar 🙂 Jag jobbade till kl 14 och hann med att närvara vid två av tre tävlingar i Jägarvila. Första vanns på 4 min 5sek, andra på 2min 35sek och den tredje tog verkligen hem priset ikväll med hela 7min 33sek! Det är riktigt bra jobbat! Vinsten var en PT-timme och en väska fylld med överraskningar 🙂

image

image

image
image

Jag var sen hem och bytte om, städade undan och begav mig iväg till Vitamin Well för lite mer jobb 🙂 Ut till Hammarby Sjöstad på NW där dom också hade Öppet hus/Medlemsdag. Det var som att entra en nattklubb när jag kom in när en tjej stod och DJa mitt i gymmet med sååååå bra musik… blev så sjukt träningssugen och ångesten att jag inte hunnit med någon träning alls idag kröp sig på. Men det var en sjukt trevlig kväll med mycket folk och otroligt gullig och trevlig personal 🙂

Och för er som inte följer Vitamin Well på Instagram gör det! 🙂 Där kommer ni kunna se en massa roliga kommande tävlingar också, så in och följ @vitaminwellsverige !

image
image