Aftonbladets söndagsbilaga idag

Jag hade helt glömt bort att det var nu denna helg jag och Simon skulle vara med i Aftonbladets söndagsbilaga. Men det var med ett stort skratt jag läste min del. För första gången fick jag inte läsa texten innan av journalisten och redan då borde jag förstått att inte allt skulle vara korrekt. Därför känner jag mig lite skyldig till detta inlägg så att jag får korrigera det som blivit fel… man har ju hört om att det hittas på saker och nu har jag också fått erfara det 🙂

För det första – Jag är inte singel! Jag är så kär man kan bli och har hittat världens bästa kille! Mr D! Och det skulle jag vilja skrika ut till hela världen! 🙂

ASB1

Det här med att jag skulle gilla Klättring, Dans och Golf??? hahaha Det är bara så komiskt hur det har kommit dit? 🙂 Vad hände med all min löpning, promenader och styrketräning, combat och annat? 🙂 Men det vet ju NI i alla fall *ler*

ASB2

Och nu till mina tips! Många av dom stämmer såklart, ja alla utom det här med att minska på fettet, det behöver man nödvändigtvis inte tycker jag. Men räknar man kalorier får man ett större intag med lightprodukter oftast t.ex men jag har aldrig sagt att man ska välja popcorn framför chips t.ex. Vill du ”unna” dig så gör det… men jag har aldrig tipsat om att man ska äta sånt. Alla är vi självklart människor och gillar olika saker och äter inte nyttigt 365 dagar om året. Men ja jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Annars så tycker jag ni ska läsa tipsen, jag tycker dom är bra och hjälper mig mycket! 🙂
ASB3