3 timmars träning

Jag hade tänkt ge mig på lite av en Biggest Loser-träningsdag idag men det sket sig direkt när jag inte riktigt kom upp ur sängen i tid. Visst är det så när man ligger och sover för länge, jag blir alltid så himla mycket tröttare då? Kändes som jag blivit överkörd av ett tåg typ och fick verkligen tvinga mig ner till SATS där jag körde mitt första pass på crosstrainern och sedan intervaller innan min frukost/lunch.

image

1 tim på crosstrainern och sedan blev det intervaller på bandet. Länge sen jag körde det upplägget men det är så sjukt jobbigt och bra! Såhär funkar det i upplägget. Sedan så är det såklart väldigt individuellt vilken hastighet man kör. Men det ska vara jobbigt och börja med något som du tror du klarar av och så kan du öka längs vägen! Sjukt jobbigt som sagt och bra musik är nästan ett måste 🙂

intervaller bandet

Efter lite lunch och vila så begav jag mig iväg till Nordic Wellness Odenplan för mitt nästa pass som jag bokat in med Sarah! Utan att säga för mycket är hon i exakt samma sits som mig för ett år sen och det ger så otroligt mycket att träna och hänga med en sån person. Hon är så jävla grym! Det blev bara cardio på crosstrainern och jag fick ihop 1,5tim till 🙂 Och massor med laddad energi!

Jävla bra träningdag och jag har i stort sätt bara ätit kött, ris och sallad…. good stuff! Imorgon väntar mer träning såklart. Jag verkligen älskar att träna och jag är så glad för det! 🙂

 

image

 

Jag vet – så tråkigt val av träningskläder idag men jag kände mig inte alls något fashion… därav t-shirt bara. Och dom här Rumble of the kings tisherna fick jag en hel hög av Mårten förra året. Perfekt! 🙂 Dock är dom som strumpor när man tvättar…. dom tycks mystiskt försvinna en efter en och man fattar inte vart?! 🙂 haha